Beckham család

Kép
Sztárok

Egy karrier kezdete? Elkészült Cruz Beckham legelső videóklipje

Az első dal után villámgyorsan elkészült a videóklip!

Kép
Sztárok

Alig ismertük fel! Pár hónap alatt meglepően sokat változott Harper Beckham - FOTÓK

Ki ez a nagylány?

Kép
Sztárok

Nem semmi! David Beckham most mindent megmutatott - VIDEÓ

Ezek után már senki sem mondhatja, hogy nem ismeri teljesen...

Kép
Sztárok

Láttad már Victoria Beckham húgát? Döbbenetes, hogy mennyire hasonlít a hírességre

Mintha a tükörképét látnánk, pedig még csak nem is ikrek.

Kép
Sztárok

Brooklyn Beckham ismét a kamera túloldalán remekel!

A Beckham család talán az egyik leghíresebb família kerek e világon. Ez pedig nem csak a szülők érdeme, hanem nagyon úgy tűnik, hogy itt bizony mindenki megdolgozik a saját maga sikeréért.

Kép
Sztárok

Victoria Beckham 8 legmeghatóbb #ProudMum pillanata az Instagramon

Köztudott, hogy a Beckham család a körülöttük lévő hatalmas felhajtáshoz képest, milyen nyugalomban és szeretetben éli mindennapjait. Túl szép, hogy igaz legyen! Nem is csodáljuk, hogy Victoria sokszor nem tudja magában tartani boldogságát!

Kép
Sztárok

8 bizonyíték arra, hogy Victoria Beckhamnek mégis van humora

Ki gondolná, hogy a sztárvilág egyik legmorcosabb nőszemélyeként elhíresült Victoria Beckham, igazából nagyon is szórakoztató személyiség?

Kép
Sztárok

Tényleg olyan tehetséges? Összegyűjtöttük Brooklyn Beckham 10 legjobb fotóját

Brooklyn Beckham fotós karrierje beindulni látszik! David és Victoria legidősebb fia eddig csak az Instagramon művészkedett, most viszont komoly megbízást kapott egy világhírű divatháztól. Szerintetek is tehetséges?

Kép
Sztárok

Ennyit változott David Beckham 20 év alatt – Fotók

Vannak olyan férfiak, akiknek jól áll a kor, sőt az idő előrehaladtával egyre sármosabbak lesznek. Na ilyen pasi David Beckham, aki 20 évvel ezelőtt is megdobogtatta a lányok szívét, de mára hivatalosan is a világ legszexibb pasija, plusz apukája!

Kép
Sztárok

David Beckham újra a pályán! Így szurkoltak neki a gyerekei - FOTÓK

A Beckham családot nem lehet nem szeretni. David és Victoria nagyon klassz srácokat nevelnek, akik a hétvégén meghatóan támogatták papájukat, az UNICEF jótékonysági célokat szolgáló meccssorozatának mérkőzésén.

Kép
Sztárok

Új taggal bővült a Beckham család

David és Victoria Beckham úgy gondolta ideje kibővíteni a családot, ezért a napokban örökbe fogadtak egy imádnivaló kokker spánielt. Íme a tündéri képek!

Kép
Szépség

Victoria Beckham frufrut vágatott - FOTÓ

Victoria Beckham gyakran váltogatja frizuráját, frufrut az utóbbi időben azonban nem vágatott magának. Egészen mostanáig.

Kép
Sztárok

Elárverezik Harper Beckham ruháit - FOTÓK

Elárverezik Harper Beckham ruháit. Victoria már be is adta gyermeke dizájnerruháit a Mary's Living And Giving shopba, akik a Save the Children alapítványt támogatják a bevétellel.

Kép
Sztárok

Burberry show az összes Beckham-gyerekkel

Ismét kénytelenek vagyunk elsütni a sablonos poént: ennél cukibb ma már nem lesz internet! A népes Beckham-család ugyanis a Burberry show-n járt, ahol gyakorlatilag megtöltötték az egész első sort.

Kép
Sztárok

David Beckham apa-lánya napot tartott

David Beckham rendszeresen bebizonyítja, mennyire gondoskodó apa: nemrég nagyobbik fiáról posztolt egy megható fotót a Facebook oldalára, most pedig apa-lánya napot tartott a család kicsi kincsével, Harperrel.

Kép
Sztárok

Ilyen nagy kislány már Harper Beckham

A minden porcikájukban stílusos anya-lánya páros péntek este ért földet az angyalok városában, ahol a család férfi tagjaihoz csatlakoztak. A 39 éves David, a 11 éves Romeo és a 9 éves Cruz a Los Angeles-i Nickelodeon Sports Choice Awards miatt utaztak a városba már hamarabb (képek az eseményről itt). A legidősebb fiú, Brooklyn most nem tartott a családdal.

Kép
Sztárok

Címlapos a legidősebb Beckham-fiú

Mikor már azt gondolnánk, hogy Burberry kampányával a huncut Romeo Beckham a legdivatosabb gyerek a Beckham-családban, jön a 15 éves Brooklyn és beelőzi egy menő címlappal.

Előző oldal